Made with racontr.com


"Ara mateix Bellaterra té una entitat municipal descentralitzada (EMD), que és una entitat municipal menor en termes col·loquials. És una administració pública que està vinculada a l'ajuntament però que té determinades competències."


Carles Escolà (Compromís)

Introducció

"És cert que és un barri que té una entitat diferent i que identitàriament es pot considerar un poble. En termes administratius, és un barri de Cerdanyola amb les seves necessitats concretes com la resta de zones de la ciutat."


"Nosaltres creiem que mantenir les dimensions del municipi actual té molts beneficis per tothom i que en aquest sentit hem de treballar. Això no vol dir que en el cas de la EMD no es puguin cedir altres competències. I per altra banda, apropar al màxim les decisions que afectin la ciutadania de Bellaterra."


"El que guanyarien són ells els qui ho han de valorar i el que perdrien també ho haurien de valorar; però creiem que això no és un debat identitari, és un debat sobre un municipi que és una estructura administrativa que ens permet donar respostes a les necessitats de la ciutadania."